nieuws

Anne Luijten algemeen manager NRP

Architectuur

Anne Luijten is benoemd als algemeen manager van het Nationaal Renovatie Platform (NRP). Zij is verantwoordelijk voor de realisatie van het programma van activiteiten die het platform voor zijn partners organiseert en fungeert zij als sparring partner voor het bestuur bij de verdere ontwikkeling en uitbouw van het platform.

Anne Luijten algemeen manager NRP

Luijten is architectuurhistoricus en ruim 15 jaar als zelfstandige werkzaam in de ruimtelijke ordening en vastgoedsector als communicatie-adviseur, coördinator, projectleider en hoofdredacteur. Zij was onder meer redacteur bij Building Business, hoofdredacteur van het vakblad VG Visie en van het digitale platform Gebiedsontwikkeling.nu van de TU Delft. Voor de Dienst Ruimtelijke Ordening in Amsterdam ontwikkelde zij praktijkleergangen en organiseert zij internationale masterclasses. Ook werkt zij als communicatie-adviseur voor het College van Rijksadviseurs.

Bestuursvoorzitter Frank Bijdendijk van NRP: “ Wij zijn ervan overtuigd met Anne Luijten een uiterst competente algemeen manager in huis te hebben gehaald die zeer goed thuis is in de vastgoedsector en bovendien een stevig eigen netwerk met zich meebrengt. Een grote pré vinden wij haar vaardigheden en ervaring op het vlak van communicatie, visievorming en kennisontwikkeling.” 

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel