nieuws

Agendatip: The Urban Future

Architectuur

Op 26 februari geeft Riek Bakker tijdens het symposium ‘Urban Future’ een lezing in de Oostserre van de TU Delft. De winnares van de ARC14 Oeuvre Award gaat in op de toekomst van de stedebouwkunde en geeft haar visie op de veranderingen in het architectenvak.

Agendatip: The Urban Future

 

 

De stijl van Riek Bakker kenmerkt zich altijd door het creëren van een krachtig plan en een hecht team. “Ik ben iemand die de touwtjes stevig in handen neemt en het doel duidelijk voor ogen houdt. Maar ik ben ook altijd op zoek naar uitvindingen die toepasbaar oftewel werkelijk te realiseren zijn”.

Riek Bakker was als Directeur Stadsontwikkeling verantwoordelijk voor de totstandkoming van de Kop van Zuid.

Lees meer over Riek Bakker in het verslag van de prijsuitreiking van de ARC14 Oeuvre-Award in november jl.

Meer informatie

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel