nieuws

Render Ster van de Week – Ride a wind turbine

Architectuur

Laten we eerlijk zijn: elke architect houdt van mooie renderings. Los van alles wat kan en mag, tonen renderings ons hoe de wereld er idealiter uitziet. Meestal bevolkt met jonge blije mensen en designmeubels, bijna altijd badend in het zonlicht. Wat je er ook van vindt, renderen is een kunst. Elke vrijdag tonen we je de mooiste rendering van de week. Deze week het iets afwijkende idee voor dubbelgebruik van een windmolen en ook nog uit Nederland.

Render Ster van de Week – Ride a wind turbine

Het Nederlandse energiebedrijf Qurrent heeft plannen de wereld ingeslingerd om een windpark te transformeren tot een duurzaam attractiepark. Samen met Jora Entertainment bedachten zij diverse mogelijkheden om de windmolens een extra functie te geven waarmee naast energie ook de adrenaline wordt opgewekt.

 Render Ster van de Week - Ride a Windturbine

 Render Ster van de Week - Ride a Windturbine

 Render Ster van de Week - Ride a Windturbine

 Render Ster van de Week - Ride a Windturbine

 Render Ster van de Week - Ride a Windturbine

 Render Ster van de Week - Ride a Windturbine

 Render Ster van de Week - Ride a Windturbine

Reageer op dit artikel