nieuws

Inschrijven voor Architectuurprijs Nijmegen 2015

Architectuur

Het Architectuur Centrum Nijmegen organiseert ook dit jaar weer de Architectuurprijs Nijmegen. De inschrijving is inmiddels gestart en duurt tot 31 december. De uitreiking is op 29 januari.

Inschrijven voor Architectuurprijs Nijmegen 2015

In aanmerking komen gebouwen die zijn opgeleverd tussen 1 januari 2013 en 31 december 2015. Daarnaast moet het prject binnen de burger- en utiliteitsbouw (geen infra) vallen.

Met het uitreiken van de Architectuurprijs willen ACN en de gemeente Nijmegen de kwaliteit van architectuur in Nijmegen stimuleren en bij een breed publiek onder de aandacht brengen. Twee jaar geleden is de vierde Architectuurprijs Nijmegen uitgereikt aan projecten die in 2011 en 2012 zijn gerealiseerd. De Architectuurprijs werd toen toegekend aan de Castellatoren (architect Ludo Grooteman van DOK architecten in opdracht van Talis). Het project Hart van Hatert (24H-architecture in opdracht van Portaal Vastgoed Ontwikkeling) ontving de publieksprijs.

Jury

De vakjury bestaat uit:
Edwin Verdurmen, voorzitter (CASA Arnhem); Jan Peter Wingender (office Winhov architecten);  Ludo Grooteman (Moke architecten) en Anne Wilbers (Mooiland woningcorporatie).

 

 

Aanmelden kan via info@architectuurcentrumnijmegen.nl.

 

 

Reageer op dit artikel