nieuws

Bekijk alle hoogtepunten van de ARC14 Awards uitreiking

Architectuur

Moest je de uitreiking van de ARC14 Awards missen? Of wil je alle hoogtepunten van de Awardshow in de Amsterdam ARENA nog een keer beleven? Dat kan met dit korte videoverslag.

Bekijk alle hoogtepunten van de ARC14 Awards uitreiking

Bekijk de ontroerende persoonlijke toespraak van stedebouwkundige Riek Bakker, winnaar van de ARC14 Oeuvre Award. Aanschouw de trots van herstoffeerder Marja Kooreman van Stof en Steen, die de ARC14 Award Stoelontwerp won door een afgedankte bureaustoel een tweede leven te geven. Kooreman hoopt dat de prijs eraan bijdraagt om de waardering van mensen voor haar vak wat op te vijzelen.

Zie hoe architectencollectief deMunnik-deJong-Steinhauser en Evelyne Merkx van Merk X trots de ARC14 Award Interieur voor het interieur van de Rozet in Arnhem in ontvangst nemen. En dat terwijl het collectief tijdens het project uit elkaar viel. Kijk hoe blij Bastiaan Jongerius, winnaar van de ARC14 Award Architectuur, is met de waardering voor zijn ontwerp voor CONO Kaasmakers in de Beemster. En deel de vreugde van alle prijswinnaars!

 Ook dit jaar organiseert de redactie van de Architect een editie van de ARC Awards, kijk regelmatig op deze site en op www.arc-awards.nl voor alle informatie.

 

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel