nieuws

Agendatip: Van schil tot interieur

Architectuur

Op vrijdag 13 februari 2015 wordt aan de Universiteit Leiden de jaarlijkse OSK Studiedag Historische Interieurs georganiseerd. Onder de noemer ‘Van Schil tot Interieur’ zal de kunsthistorische bestudering van het gebruik en de betekenis van historische binnenruimten centraal staan.

Agendatip: Van schil tot interieur

Sprekers en onderwerpen zijn Pieter Vlaardingerbroek over ontwerptekeningen voor Amsterdamse interieurs, Margriet van Eikema Hommes over de Gouden Zaal van het Mauritshuis, Heleen Regenspurg over de interieurs van de SS Nieuw Amsterdam en Ernie Mellegers over het auto interieur.

De dag wordt georganiseerd door professoren Timo de Rijk en Reinier Baarsen. Je kunt je aanmelden via info@onderzoekschoolkunstgeschiedenis.nl   

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel