nieuws

Tweede editie Duurzame Bouwvrouw van start

Architectuur

Ook dit jaar organiseren Dubotechniek Bedrijven en Cobouw de verkiezing voor meest Duurzame Bouwvrouw. Tot en met 16 juni kunnen vrouwen uit de bouw, die duurzaamheid succesvol op de kaart zetten, worden genomineerd voor de Award. Ook wordt dit jaar een prijs uitgereikt aan aanstormend talent. Op de Dutch Green Building Week in september wordt de Duurzame Bouwvrouw Award 2015 uitgereikt.

Tweede editie Duurzame Bouwvrouw van start

De verkiezing voor de Duurzame Bouwvrouw Award is opgezet om de vrouwelijke manager in de bouw te stimuleren op haar weg naar een vooraanstaande positie. Kandidaten die in aanmerking komen leveren uitzonderlijke prestaties op het gebied van duurzaamheid. De Duurzame Bouwvrouw leidt de business op duurzame wijze naar economisch rendement en vindt daarbij de juiste balans tussen people, planet en profit in de praktijk.

Lees meer op Cobouw.nl

Reageer op dit artikel