nieuws

Heilijgers begint transformatie De Toorop Amsterdam

Architectuur

Toekomstige bewoners hebben met vertegenwoordigers van de gemeente, architectenbureau Ruim en Heilijgers deze week het begin van de transformatie van het kantoorpand aan de Jan Tooropstraat in Amsterdam gevierd.

Heilijgers begint transformatie De Toorop Amsterdam

Het voormalige kantoor van woningstichting De Key wordt door architectenbureau Ruim en Heilijgers getransformeerd naar 40 studio’s en appartementen onder de naam KliQ Wonen.

Transformatie De Toorop Amsterdam door Ruim Architecten en Heilijgers

Naar verwachting kunnen alle bewoners al voor de kerst hun nieuwe appartement betrekken. KliQ bestaat uit uiteenlopende studio’s en appartementen, van compacte studio’s vanaf 80.000 tot penthouses vanaf 179.000 euro.

Transformatie De Toorop Amsterdam door Ruim Architecten en Heilijgers 

De transformatie is te volgen in het tv-programma Grenzeloos Wonen op RTL4. Aanstaande zaterdag 18 april om 15.30 uur is te zien hoe de ontwikkeling wordt aangepakt. Een week later wordt uitgelegd wat er komt kijken bij de aankoop van een studio en is het begin van de transformatie te zien.

Transformatie De Toorop Amsterdam door Ruim Architecten en Heilijgers
De huidige situatie

Reageer op dit artikel