nieuws

Nieuwe adviseurs Stimuleringsfonds gezocht

Architectuur

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie is op zoek naar adviseurs voor de beoordeling van ingediende subsidieaanvragen op het gebied van architectuur, vormgeving en e-cultuur. Reageren kan tot uiterlijk 17 februari.

Nieuwe adviseurs Stimuleringsfonds gezocht

 

 

 

Vacature adviseurs vormgeving

Voor de commissie vormgeving is het fonds op zoek naar twee adviseurs: een adviseur met expertise op het gebied van illustratie en strip, en een adviseur met expertise op het gebied van vormgeving in het algemeen, bij voorkeur vanuit het perspectief van een presentatie- of ontwikkelinstelling.

Vacature adviseurs architectuur

Voor de commissie architectuur is het fonds op zoek naar drie adviseurs. Specifiek wordt gezocht naar deskundigen op het gebied van stedenbouw, op het gebied van architectuur, en op het gebied van (nieuwe vormen van) opdrachtgeverschap.

 Meer informatie

Reageer op dit artikel