nieuws

Jubileum MoederscheimMoonen

Architectuur

Het Rotterdamse architectenbureau MoederscheimMoonen vierde afgelopen week zijn tienjarig jubileum. Beide architecten startten het bedrijf tijdens hun studie en bouwden de afgelopen jaren (ook door de crisis heen) een portfolio op met daarin een aantal markante ontwerpen.

Jubileum MoederscheimMoonen

 

Momenteel werkt het bureau aan opdrachten op het gebied van onderwijs, (top)sport en retail.  Er wordt bijvoorbeeld gebouwd aan het nieuwe topsportcentrum van 6000 m2,  ‘De Koog ‘ in Koog aan de Zaan, Zaanstad. 

 Topsportcentrum De Koog_MoederscheimMoonen_jubilieum 

Het topsportcomplex gaat de nieuwe kern van het sportpark vormen in de luwte van snelweg A8 richting Assendelft. Het gebouw zal op topniveau gebruikt gaan worden door de lokale korfbal- en volleybalvereniging en diverse andere sporten. Tevens huisvest het gebouw een sportmedisch centrum en is het een ROC vestiging. De bouw van het topsportcentrum zal medio 2015 aanvangen. Halverwege 2016 staat de oplevering gepland.

 

 

Reageer op dit artikel