nieuws

Recordaantal inzendingen ARC Architectuur Award

Architectuur

Alle inzendingen voor de ARC interieur en de ARC architectuur zijn nu online te zien. Opvallend is het grote aantal ingediende projecten voor de ARC Architectuur. Vorig jaar was de redactie al verguld met 119 deelnemers, dit jaar zijn dat er maar liefst 136. Het aantal projecten voor de ARC Interieur is stabiel gebleven op 70.

De komende weken zullen de jury’s voor beide ARC Awards bijeenkomen om de genomineerde projecten te selecteren, gevolgd door een rondgang langs de geselecteerde projecten om tot een winnaar te komen. De winnaars worden bekendgemaakt op 27 november.

De inzendingen voor de ARC Interieur en de ARC architectuur zijn respectievelijk hier en hier te vinden. De redactie wil iedereen bedanken voor het nemen van de moeite om de gevraagde documentatie te verzorgen en op te sturen.

En of je nou genomineerd bent of niet, iedereen is welkom tijdens de feestelijke uitreiking van de ARC Awards op donderdag 27 november. Hopelijk zien we je daar!

Reageer op dit artikel