nieuws

Oslo Architectuur Triënnale zoekt curator

Architectuur

De Architectuur Triënnale in Oslo (OAT) is het grootste architectuurfestival van het Noorden. Het evenement wordt elke drie jaar gehouden in Oslo. De OAT wil bezoekers op het gebied van architectuur inspireren en uitdagen. Voor deze editie, met het thema ‘Look at the future’ is de organisatie op zoek naar een curator. Hoe mooi zou het zijn als dit een Nederlander is.

De curator krijgt de artistieke en academische verantwoordelijkheid voor de Oslo Architecture Triënnale 2015 en krijgt de kans het concept, thema en content over twee jaar te ontwikkelen. 

De OAT vindt iedere drie jaar plaats. Dit betekent dat er tijd (genoeg) is om een programma te ontwikkelen voor het evenement waarin ervaringen en inzichten kunnen worden gedeeld. De organisatie ligt in handen van Rotor uit Belgie waarin zij zeggen dat de “Triennale uitgroeit tot een van de belangrijkste van Europa.”

Geïnteresseerden kunnen zich tot 17 oktober 2014 aanmelden. 

Volg de link naar het aanmeldformulier

 

Reageer op dit artikel