nieuws

Agendatip: Crossroads

Architectuur

Aanstaande donderdag vindt in Amsterdam het seminar Crossroads. ‘Your roadmap to the future’ plaats. Tijdens dit internationale evenement geven sprekers uit binnen- en buitenland hun prikkelende visie op de veranderingen die gaande zijn in de wereld. Zij bespreken kwesties rondom de thema’s design, architectuur, huisvesting en gebiedsontwikkeling.

Crossroads geeft Nederlandse professionals de mogelijkheid in contact te komen met inspirerende buitenlandse vernieuwers. Onder leiding van Mariëlle Tweebeeke, bekend van de NOS en Nieuwsuur, delen zij hun kennis en ideeën over een duurzame toekomst. Het rijke dagprogramma geeft ruimte aan een actieve mix van krachtige power talks en interactieve media. Als sprekers zijn omgevingspsychologe Fiona de Vos, Creative Director van Philips Design Joseph Stuyfzand, architect Michele Zini, en CEO van de Copenhagen Institute of Interactive Design Simona Maschi uitgenodigd. 

Crossroads wordt georganiseerd door D/DOCK, bekend als innovatief ontwerpbureau op het vlak van interieurontwerp, projectmanagement en conceptontwikkelingen. Het evenement is bedoeld voor professionals uit de ontwerp- en vastgoedbranche, gezondheidszorg, het onderwijs en iedereen met een voorliefde voor design en architectuur. Het programma belooft een inspirerende, goedgevulde dag.

Crossroads vindt volgende week donderdag 25 september plaats in Undercurrent, Amsterdam. Inschrijven voor het seminar kan via de website en kost €75, inclusief catering en een exemplaar van het Crossroads boek als naslagwerk.

De redactie van de Architect geeft daarnaast drie kaarten voor Crossraods weg. Stuur een mail naar de redactie o.v.v. Crossroads. De kaarten worden toegekend op volgorde van binnenkomst.

 

Reageer op dit artikel