nieuws

Woodchallenge

Architectuur

Studeer je een technische opleiding? Schrijf je dan in voor de door Centrum Hout georganiseerde WoodChallenge. Je kan je vernieuwende techniek, concept of ontwerp waarin hout de hoofdrol speelt voor 15 september insturen en daarmee kans maken op de trofee en 1000 euro.

Woodchallenge

De inzending moet betrekking hebben op een onderzoek of project uit het studiejaar 2012/2014 en 2013/2014. Insturen kan door studenten van Bouwkunde en Civiele Techniek aan Technische Hogescholen en Universiteiten, maar ook door studenten van alle andere technische opleidingen zoals van de Design Academy, Technisch Bedrijfskunde, Architectuur, Beeldende Kunsten, Milieukunde en Biochemie. Ook studenten van relevante mbo-opleidingen kunnen meedoen. mogelijk op individuele basis, maar ook in groepsverband.

Meer informatie

Reageer op dit artikel