nieuws

Video van de Week – Genius Loci Weimar

Architectuur

Iedere week selecteert de redactie van de Architect de Video van de Week. Dat is een kort filmpje dat een connectie heeft met het werkveld van de architect. Video’s van de Week vallen op, omdat ze informatief, inspirerend, mooi gemaakt of soms gewoon entertainment.

Video van de Week – Genius Loci Weimar

 

Afgelopen weekend was het Genius Loci Weimar Fassaden-Projektions-Festival. Tijdens het evenement konden bezoekers aan het audiovisuele festival grafische films van gebouwgevels, openbare ruimtes en stedelijke objecten bekijken.

Vast onderdeel zijn de de historische Weimar-projecten die met behulp van de hedendaagse technologie opnieuw tot leven komen.

Wat ons rest van het evenement is de video van de winnaar van het festival, ‘de Klang3’ over het Deutsches Nationatheater Weimar. Misschien een tip voor voor volgend jaar om te gaan.

Klang video Weimar Projekten 

 

Reageer op dit artikel