nieuws

Van Genugten Associate Director bij Van Egeraat

Architectuur

Willem van Genugten (1975) is benoemd tot associate director bij (Designed by)Erick van Egeraat. Vanaf het begin van zijn loopbaan (2002) bij het architectenbureau is Van Genugten betrokken geweest bij de Russische projecten.

Van Genugten Associate Director bij Van Egeraat

 

 

 

In september 2005 vestigde Willem zich permanent in Rusland, waar hij de leiding had in het opzetten, uitbreiden en besturen van het kantoor in Moskou. Sinds 2009 is Willem gevestigd in Rotterdam, vanuit waar hij betrokken is geweest bij het ontwerp, de organisatie en de bouw van verschillende internationale projecten en competities zoals onlangs Sberbank Corporate University, (Moskou regio), het voetbalstadion van de Kuip met bijbehorend Masterplan (Rotterdam) en het Udarnik Contemporary Art Centre (Moskou).

Willem van Genugten is op dit moment de 4e Associate Director in het team van Erick van Egeraat, wat bestaat uit Harry Kurzhals (Rotterdam), Roemer Pierik (Rotterdam) en Zita Balajti (Budapest).

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel