nieuws

Video van de week: Biënnale Youtube Kanaal

Architectuur

Elke week post de redactie een video van de week. Dit keer was het echter moeilijk kiezen, want overal verschijnen filmpjes over de architectuur biënnale. Van interviews tot documentaires en talkshows tot digitale rondleidingen, er komt geen eind aan. Er is zoveel interessants dat wij er geen genoeg van kunnen krijgen. Onze tip: neem de tijd en surf op Youtube door het officiële ‘la Biennale di Venezia Channel’.

Het Youtube Kanaal wordt bijna elke dag aangevuld met interessante video’s. Begin met een kort interview met Koolhaas waarin hij uitleg geeft over de biënnale in zijn totaliteit en het thema ‘Absorbing Modernity’. Neem daarna een digitale vlucht door de nationale paviljoens en bekijk hoe verschillende landen hun eigen interpretatie aan het thema geven. Voor wie er dan nog geen genoeg van heeft, neem de tijd en bekijk een van de podiumdiscussies met architecten en curatoren.

 

Reageer op dit artikel