nieuws

Nederlands hoofdkantoor Hugo Boss in Houthavens

Architectuur

De Houthavens in Amsterdam wordt de locatie van topdesigners, Nadat onlangs bekend werd dat Calvin Klein zijn hoofdkantoor in het gebied krijgt is het nu de beurt aan Hugo Boss. Deze tekende een langjarig huurcontract voor in totaal 2550 vierkante meter aan de Danzigerkade. Het ontwerp is van het gebouw is van Dedato Architecten dat eerder het ontwerp maakte voor het hoofdkantoor van Diesel, eveneens in de Houthavens.

Nederlands hoofdkantoor Hugo Boss in Houthavens

De gebouwen aan de Danzigerkade hebben een open en moderne architectuur en een vrij uitzicht over het IJ. Het ontwerp van beide objecten is van Dedato Architecten. Op termijn wordt er een nieuwe aangrenzende woonwijk gerealiseerd.

 

Reageer op dit artikel