nieuws

#Archiselfie

Architectuur

Het is inmiddels traditie: vakantiekiekjes op onze website in de zomer. Honderden lezers fotografeerden nieuwe en oude architectuur in binnen- en buitenland. Dit jaar zien we ook graag de maker van de foto. Daarom vragen we je een architectuurselfie te maken, oftewel een #Archiselfie.

#Archiselfie

 

 

Zie je tijdens je vakantie een bijzonder gebouw? Zet jezelf ervoor en maak die indrukwekkende foto. De Selfie dient twee doelen: we zien mooie internationale projecten en maken tegelijkertijd kennis met de lezers van onze website en ons tijdschrift.

Mail je inzending naar redactie@dearchitect. Let op: je foto mag niet groter zijn dan 1200 pixels breed of hoog. De mooiste #archiselfie wordt gepubliceerd op de homepage als ‘Foto van de Dag’. De andere inzendingen komen per dag in een galerij onder dit bericht. Aan het eind van de inzendperiode levert dit een mooi fotoalbum op.

De winnaar wordt door de redactie geselecteerd en eind augustus bekendgemaakt. Hij of zij krijgt de winnende foto op canvas.

Insturen kan tot 18 augustus.

Succes met fotograferen!

Actie abonnement de Architect

 

Reageer op dit artikel