nieuws

Ga mee op projectbezoek naar het Erasmus Paviljoen in Rotterdam

Architectuur

De inspirerende kracht van een rondleiding is ongekend. De Architect neemt je daarom graag weer mee op projectbezoek. Ditmaal valt de eer te beurt aan het Erasmus Paviljoen in Rotterdam, ontworpen door Powerhouse Company in samenwerking met de Zwarte Hond. De rondleiding wordt voorafgegaan door korte lezingen van opdrachtgever, architect en technisch betrokken partijen. Het projectbezoek vindt plaats op donderdagmiddag 12 juni 2014 en wordt gemodereerd door vakredacteur Sander Woertman.

Ga mee op projectbezoek naar het Erasmus Paviljoen in Rotterdam

Het Erasmus Paviljoen door Powerhouse Company samen met de Zwarte Hond,  is sinds haar oplevering in korte tijd uitgegroeid tot dé ontmoetingsplek op de campus van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het Paviljoen biedt onderdak aan een breed scala aan activiteiten en functies, waaronder een theater, een grand café, een foyer en studie- en werkplekken.

In overeenstemming met het uitgebreide programma is het paviljoen ontworpen om een grote diversiteit aan ruimtelijke ervaringen te bieden. Daarnaast reageert het gebouw actief op de daglichtsituatie en de jaargetijden. Dankzij een dynamische façade met lamellen die open en dicht kunnen, is het gebouw open en licht in de zomer en gesloten en warm in de herfst en winter. Een uitgekiend lichtsysteem versterkt dit effect.

Tijdens het projectbezoek kun je de architectuur van het paviljoen zelf ervaren en kom je meer te weten over de wijze waarop dit unieke project tot stand gekomen is. Het bezoek wordt afgesloten met een borrel. De perfecte gelegenheid om kennis te maken met de andere deelnemers en van gedachten te wisselen met de betrokken partijen en de redactie van de Architect.

Zo haal je het meeste uit deze unieke middag: vakkennis, inspiratie en netwerken. Deelname is voor jou, als genodigde van Derako, American Hardwood Export Council en de Architect, gratis.

Aanmelden

Je kunt je eenvoudig aanmelden voor het projectbezoek via www.dearchitect-events.nl. Deelname is gratis.

We hebben slechts ruimte voor ongeveer 25 architecten, dus zorg dat je er snel bij bent!

Reageer op dit artikel