nieuws

Villa Kogelhof opnieuw in de prijzen

Architectuur

Villa Kogelhof, ontworpen door Architectenbureau Paul de Ruiter, is opnieuw in de prijzen gevallen. Zowel de jury van de Architizer A+ Award 2014 als de jury van de AIT Award beloonden het woonhuis in het Zeeuwse Kamperland.

 

In The Architizer A+ Award, die volgens Paul de Ruiter ‘de Oscar van de Architectuur’ wordt genoemd, kreeg Villa Kogelhof zowel de juryprijs als de publieksprijs. De jury oordeelde: ‘A few select projects belong to the purple-hued intersection of our hypothetical Venn Diagram: the Double Trouble winners. They garnered acclaim from both the critics and the people, and they emerge as a class of their own’.

Ook op de Light+Building-beurs in Frankfurt am Main koos de internationale jury unaniem voor Villa Kogelhof. Zij beloonden het project met The AIT Award Best in Interior and Architecture 2014, omdat het “combines interior design and architecture in one price and has its focus in the architectural centers of the world”.

In november 2013 is Villa Kogelhof tijdens onze ARC Awards onderscheiden met de ARC13 Award in de categorie Architectuur.

Reageer op dit artikel