nieuws

Open competitie: towards a new industry

Architectuur

Studenten opgelet, Aecom heeft een nieuwe competitie uitgeschreven met als thema ‘Urban Sos: Towards a new industry’. Gevraagd worden integrale ontwerpen die de relatie tussen industrie en stedelijke ontwikkeling verbeteren. De inzendingen kunnen stedenbouwkundige, landschap, architectuur of engineering projecten zijn en geven nieuwe vorm aan leegstaande industrielocaties.

Open competitie: towards a new industry

Studenten worden uitgedaagd om het potentieel van productie als drijvende kracht voor stedelijke groei te onderzoeken. Projecten moeten een ongebruikte of verlaten industrielocatie ontwikkelen tot een inspirerend en economisch haalbaar concept dat een gebied of stad een nieuwe impuls geeft. De focus ligt op groei, revitalisatie, samenwerking, technologie en bewoners. Het totale prijzengeld is $15.000,-.

Deadlines
Registratie: 1 juni 2014
Inzending: 1 augustus 2014
uitslag 3 winnaars: 11 Augustus 2014

Klik hier voor meer informatie

Reageer op dit artikel