nieuws

Brett Baguette in productie

Architectuur

Ontwerper Michael Schöner won voor zijn ontwerp Brett Baguette in 2012 de ARC Award voor het beste stoelontwerp. Volgens de toenmalige jury heeft de stoel de potentie een klassieker te worden. Toch moesten liefhebbers even geduld hebben, omdat de producent die verbonden was aan de prijs failliet ging. Het nieuwe Nederlandse designmerk Basematters was fan van het ontwerp en spande zich in om het in productie te nemen.

Brett Baguette in productie

De Brett Baguette is dit weekend gelanceerd bij Groos in Rotterdam en bij de Amsterdamse Kers Gallery

Basematters werkt niet met voorraden en bundelt orders, waardoor de prijzen scherp kunnen worden gehouden. De eerste serie is verkrijgbaar tot en met 30 mei dit jaar. Je kunt dus nu een exemplaar bemachtigen van een potentiële designklassieker van Michael Schöner, die verkrijgbaar is in zwart gelakt essen (zonder armleggers). 

 
Behalve in Groos en Gallery is de Brett Baguette ook te bestellen op de site van basematters

Actie abonnement de Architect

 

Reageer op dit artikel