nieuws

Technologische ontwikkeling ondersteunt actuele thema’s

Architectuur

De rubriek Proces in het maartnummer van de Architect gaat over 3D-technologie. Voorbeelden zoals het Grachtenhuis van DUS, de maanbasis van Norman Foster laten zien dat 3D-technologie, Building Information Modelling, online platforms en Google grote mogelijkheden bieden in termen van dataverwerking en manieren van ontwerpen.

Technologische ontwikkeling ondersteunt actuele thema’s

Niet alleen stijgt de gemiddelde levensverwachting in ieder geboortjejaar, ook blijven al die ouderen langer zelfstandig wonen. Anne Segher schetst in een reeks artikelen, met in het maartnummer de aftrap, de fenomenen rondom vergrijzing en de gevolgen hiervan voor de samenleving.

Meer in het artikel Proces – Technologische ontwikkeling ondersteunt actuele thema’s

Reageer op dit artikel