nieuws

Stuur in voor VKG Architectuurprijs 2014

Architectuur

In samenwerking met ‘de Architect’ zal in december voor de tiende maal de VKG Architectuurprijs worden uitgereikt. De prijs wordt toegekend aan bouwprojecten waar kunststof gevelelementen (kozijnen, ramen en deuren) op een duurzame en esthetische wijze onderdeel uitmaken van zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. U kunt uw project(en) nu al eenvoudig digitaal insturen. Is uw project nog niet opgeleverd, of heeft u meer tijd nodig om het project te documenteren? Meld u zich dan hier alvast aan. Binnenkort kunt u op deze site meer informatie vinden over het programma en reserveringen voor het evenement in december. Insturen kan tot medio september.

Stuur in voor VKG Architectuurprijs 2014

Om te tonen dat kunststof gevelelementen veel toepassingsmogelijkheden bieden, organiseert de Vereniging Kunststof Gevelelementen (VKG) ieder jaar samen met ons de VKG Architectuurprijs. Kunststof wordt niet alleen in nieuwbouwprojecten, maar ook bij renovaties massaal gebruikt. Daarom is er naast de Architectuurprijs, ook een prijs voor een renovatieproject. Daarvoor mogen, anders dan bij de VKG Architectuurprijs, ook projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties en aannemers projecten insturen.

Wat vindt het publiek?

Hoe ervaart de eindgebruiker het resultaat? Het leek de VKG leuk en leerzaam om te weten. Daarom worden er uit de ingezonden projecten voor de VKG Architectuurprijs, nieuwbouw en renovatie, door de vakjury 5 genomineerd, waarna het publiek vanaf begin oktober op de VKG site kan stemmen op haar eigen favorieten.

Reageer op dit artikel