nieuws

Agendatip: 3D print pionier in VIVID

Architectuur

Galerie VIVID in Rotterdam wijdt een tentoonstelling aan de 3D-printpionier Janne Kyttanen. De expositie toont een aantal grote en kleine objecten die tot stand zijn gekomen met de nieuwste 3D-printtechnieken. De in Finland geboren Kyttanen richtte in 2000 de ontwerpstudio Freedom of Creation op, die in samenwerking met diverse producenten de eerste meubels, lampen, sieraden en kunstobjecten uit 3D-printers wist te realiseren. Inmiddels werkt hij als creatief directeur voor het Amerikaanse 3D Systems.

Agendatip: 3D print pionier in VIVID

In de expositie bij Galerie Vivid zijn onder andere een tafeltennistafel te zien met geprinte batjes en ballen,een aluminium bank, kleding uit de 3D-printer, vlinders en zelfs geprinte ‘selfies’ van Janne Kyttanen.

Janne Kyttanen is nog te zien tot 20 april in de galerie onderin de Red Apple in Rotterdam.

Reageer op dit artikel