nieuws

Agendatip: 3D print pionier in VIVID

Architectuur

Galerie VIVID in Rotterdam wijdt een tentoonstelling aan de 3D-printpionier Janne Kyttanen. De expositie toont een aantal grote en kleine objecten die tot stand zijn gekomen met de nieuwste 3D-printtechnieken. De in Finland geboren Kyttanen richtte in 2000 de ontwerpstudio Freedom of Creation op, die in samenwerking met diverse producenten de eerste meubels, lampen, sieraden en kunstobjecten uit 3D-printers wist te realiseren. Inmiddels werkt hij als creatief directeur voor het Amerikaanse 3D Systems.

Agendatip: 3D print pionier in VIVID

In de expositie bij Galerie Vivid zijn onder andere een tafeltennistafel te zien met geprinte batjes en ballen,een aluminium bank, kleding uit de 3D-printer, vlinders en zelfs geprinte ‘selfies’ van Janne Kyttanen.

Janne Kyttanen is nog te zien tot 20 april in de galerie onderin de Red Apple in Rotterdam.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels