nieuws

Presentatie vernieuwde nummer de Architect

Architectuur

Gisteravond presenteerden wij het geheel vernieuwde nummer van de Architect bij De Nijl in Rotterdam voor een select gezelschap van auteurs, fotografen, vormgevers, geïnterviewden, medewerkers en andere geïnteresseerden. Coverster Endry van Velzen van De Nijl Architecten stelde zijn bureau beschikbaar als feestlocatie en BNA-voorzitter Willem-Hein Schenk kreeg het eerste exemplaar overhandigd van hoofdredacteur Harm Tilman.

 Schenk, Van Velzen en Tilman hielden gloedvolle speeches over hoe de nieuwe koers van het tijdschrift de veranderde werkelijkheid van architecten en de nieuwe werkwijze van de BNA weerspiegelt. Redacteur Sander Woertman riep architecten in Nederland op zich onderdeel te voelen van de redactie van het blad. Bij deze een korte video-impressie van de presentatie.

Reageer op dit artikel