nieuws

Inschrijven voor Fritz Höger Award for Excellence in Brick Architecture

Architectuur

Er kan weer worden ingeschreven voor de Fritz Höger Award for Excellence in Brick Architecture. De prijs, die eens in de drie jaar wordt uitgereikt, kent verschillende categorieën, geschakeld, appartementen, kantoor- en commerciële gebouwen en gebouwen voor sport.

Inschrijven voor Fritz Höger Award for Excellence in Brick Architecture

Ook zijn er prijzen te verdienen in de categorieën passiefhuizen, renovatie en aanstormend talent. Zoals de prijsvraag al doet vermoeden dienen de gevels van de ingezonden projecten een bakstenen gevel te hebben of moet baksteen op een andere economische, artistieke en ecologische manier in het project zijn verwerkt.

Inzenden kan tot 30 april 2014. De prijsuitreiking is in het najaar. 

Meer informatie

 

 

 

Reageer op dit artikel