nieuws

Onix splitst op

Architectuur

Na twintig jaar samenwerking hebben de oprichters van Onix besloten om onafhankelijk van elkaar verder te gaan en het architectenbureau te splitsen in Onix NL en Onix International. Haiko Meijer concentreert zich op de nationale markt en Alex van de Beld richt zich op de architectuurmarkt in het buitenland.

Onix splitst op

Voor onderzoek en educatie richtte Haiko Meijer ORIZU Buitenwerkplaats Slochteren op. Van de Beld werkt onder de naam ALBSurroundings by Onix International aan architectuurgerelateerde opgaven in binnen- en buitenland.

In het persbericht staat: “Wij menen op deze manier een krachtig vervolg te kunnen geven aan de samenwerking die heeft geleid tot de zo kenmerkende signatuur van Onix. Aan diverse projecten in Nederland en in het buitenland blijven wij de komende tijd samenwerken.”

Meer informatie is te vinden op de nieuwe websites www.onix.nl en www.albsurroundings.com

Reageer op dit artikel