nieuws

Gulden Feniks open voor inzendingen

Architectuur

De NRP Gulden Feniks 2015 is geopend voor inzendingen. De prijs voor duurzaam hergebruik van de bestaande omgeving heeft een nieuwe categorie: Low budget, High impact. De bestaande categorieën Gebiedstransformatie, Transformatie en Renovatie worden gehandhaafd. Inzenden kan tot en met 31 januari 2015.

Gulden Feniks open voor inzendingen

De nominaties worden in april bekend gemaakt en de winnaars van de NRP Gulden Feniks 2014 krijgen hun prijzen in juni uitgereikt op vakbeurs PROVADA. Project moeten (grotendeels) zijn afgerond in 2014 en voldoen aan alle voorwaarden en criteria. Projecten met een laag budget komen in aanmerking voor Low budget, High impact.

De jury staat onder leiding van professor Karin Laglas.

Alle ingediende projecten worden gepubliceerd op de website NRPGuldenFeniks.nl en gebundeld in een magazine. 

Bekijk hier de winnaars van 2014

Reageer op dit artikel