nieuws

Video-interviews genomineerden ARC14 Awards

Architectuur

Nieuwsgierig naar de achtergronden van de genomineerde projecten en ontwerpen voor de ARC14 Awards? Bekijk dan deze video’s, waarin we de genomineerden interviewden over hun opdrachtgever, de ontwerpfilosofie en het resultaat. Deze filmpjes waren te zien tijdens de uitreiking van de Awards in de Amsterdam ArenA.

Video-interviews genomineerden ARC14 Awards

Rikkert Paauw licht zijn ontwerp Het Stabureau toe, Matthieu Maas en Piet Schmeits hun lamp Sterrenstof, Marja Kooreman haar Add-it Officechair en Niek Schoenmakers zijn concept Urban Explorers.

 

Genomineerden ARC14 Award Interieur
i29 interior architects vertellen over het ontwerp van de Framestore in Amsterdam, architectencollectief deMunnik-deJong-Steinhauser en Merk X over ROZET in Arnhem en het Vlaamse bureau 5AM over wijnwinkel Crombé in Kortrijk.

 

Genomineerden ARC14 Award Architectuur
In deze video worden geïnterviewd Vanschagen architecten over klusflat De Klarenstraat in Amsterdam Slotervaart, Oliver Thill van Atelier Kempe Thill over het ontwerp van het gemeentehuis in Borssele, Bastiaan Jongerius Architecten over CONO Kaasmakers in Westbeemster en Dreessen Willemse Architecten over hoofdkantoor Rabobank Parkstad Limburg te Heerlen.

 

Bekijk meer video’s op het YouTube-kanaal van de Architect.

 

 

Reageer op dit artikel