nieuws

Render Ster van de Week – Pop-up restaurant op ijs door OS31

Architectuur

Is het niet heerlijk om je tijdens het werk te verlustigen aan de gelikte artists impressions of ‘render porn’ van de grote starchitecten? Wij vinden van wel en surfen daarvoor graag even naar Dezeen, Designboom of Archdaily Daarom vanaf nu elke vrijdag de Render Ster van de Week, de lekkerste artist impression die we op het web tegenkwamen.

Render Ster van de Week – Pop-up restaurant op ijs door OS31

 

 

OS31 ontwierp een lichtgewicht pop-up restaurant voor op het ijs bij de stad Winnipeg in Canada, waarmee zij de internationale prijsvraag RAW:almond 2015 wonnen. Het ontwerp van de Britse architecten is gesitueerd in de monding van de rivieren Assiniboine en Red River, waar het ijs in de winter meer dan een halve meter dik is. Van januari tot maart volgend jaar zullen zestig mensen per avond hier kunnen genieten van een diner, klaargemaakt door lokale koks.

Het ontwerp van OS31 kent een metalen structuur, welke als een expressief element in het landschap is gesitueerd. Binnen deze structuur bevindt zich een huid, die het restaurant scheidt van deze omgeving. Als in de avond binnen de lichten aanstaan, straalt deze warme gloed uit over de rest van de omgeving. De renders laten dit mooi zien en het lijkt ons erg aantrekkelijk hier te dineren als de temperaturen buiten tot ver onder het vriespunt zakken.

 

 

  

 

Bron: RAW:almond   

Reageer op dit artikel