nieuws

Easyhotel straks ook in Brussel

Architectuur

Brussel krijgt vanaf voorjaar 2016 een easyHotel. Het hotel opent haar deuren aan de Zilverstraat naast het hoefijzergebouw, deel uitmakend van het project Chambon. Hiervoor ondertekende DanZep, eigenaar van De Pier en easyHotel Benelux, en Allfin afgelopen week een contract.

Easyhotel straks ook in Brussel

 

 

 

Momenteel wordt het complex, bestaande uit vier historische en 5 nieuwe gebouwen, door de Belgische projectontwikkelaar Allfin opgetrokken. De Brusselse vestiging in het historische stadscentrum krijgt na oplevering ruim 100 hotelkamers verdeeld over 7 etages.

Easyhotel Brussel 

easyHotel is bedacht door Sir Stelios Haji-Ioannou, bekend van easyJet. Wereldwijd heeft easyHotel twintig vestigingen in de grote steden van Europa en het Midden Oosten. Het concept richt zich op de zakelijke no-nonsense reiziger en toerist die regelmatig steden bezoekt. DanZep Hotels, masterfranchisehouder voor easyHotel, opende al vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. De hotelketen heeft de ambitie om tot en met 2017 minimaal één nieuw hotel per jaar te openen op locaties in een stadscentrum.

Reageer op dit artikel