nieuws

Uitbreiding stadion Go Ahead Eagles dichterbij

Architectuur

Het huidige hoofdgebouw van de Deventer voetbalclub is volgens de voetbalclub aan renovatie toe. Daarnaast zijn er plannen om in verschillende fases de vier tribunes te vernieuwen, evenals de technische installaties. Ook worden de mogeljkheden onderzocht van zonne-energie, opvang van regenwater en LED-verlichting.

Uitbreiding stadion Go Ahead Eagles dichterbij

Met de revitalisering wil de Eredivisieclub de publieksfuncties verbeteren, naast uitbreiding van 8.100 naar 11.500 zitplaatsen wordt ook de ontvangstfaciliteiten van sponsoren verbeterd. Studie wordt gedaan naar extra functies als sportfaciliteiten, kantoorruimtes en wijkvoorzieningen. De aansluiting met de aanliggende wijk en de verkeer- en parkeersituatie wordt verbeterd. 

Go Ahead Eagles wil met de vernieuwde Adelaarshorst niet alleen het publiek een betere beleving geven, ook krijgt de selectie, de technische staf modernere faciliteiten en is de club voorbereid op sponsoren door de vernieuwde business seat

Het bouwteam van de revitalisering bestaat uit: 

Ingenieurs- en adviesbureau Witteveen+Bos, Deventer
I’M Architecten, Deventer
Bartels Ingenieursbureau
Bouwmanagementbureau Kleissen en Partners 

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel