nieuws

Jury ARC14 interieurontwerp

Architectuur

Mooie interieurs, daar worden we blij van. We zijn ervan overtuigd dat ze bijdragen aan het welzijn van hun bewoners of gebruikers. Maar een goed interieur ontstaat niet zomaar. Het ontwerpen ervan vraagt om professionaliteit, visie en overtuigingskracht. Telkens weer blijkt dat achter een geslaagd interieur een goed ontwerp- en realisatieproces schuilgaat.

Jury ARC14 interieurontwerp

 

Om de vernieuwing en professionaliteit van de interieurdiscipline een boost te geven, organiseert de redactie van de Architect jaarlijks de ARC interieurprijs. Net als voorgaande edities beoordeelt een jury met professionele zwaargewichten de ingezonden projecten.

Stimuleren innovatie

Het doel van de ARC Award Interieur is niet alleen het bekronen van goede en mooie interieurs, maar ook het stimuleren van innovatie op het gebied van interieurontwerp. Want alleen door te vernieuwen, is aansluiting op hedendaagse wensen en actuele ontwikkelingen gegarandeerd en behoudt de interieurontwerper zijn relevantie voor de toekomst.

Het jureren van de prijs is niet eenvoudig. Voorbij het beeld moet een jury zoeken naar beweegredenen, innovatieve oplossingen en tekenen van verregaande professionaliteit. Het jureren van de inzendingen gebeurt dan ook door mensen die hun sporen in de interieurwereld hebben verdiend. Dit jaar zijn dat:

Odette Ex, Ex-interiors (voorzitter)
Casper Schwarz, c4id interieurarchitecten
Frederike Bax, Bureau Bax
Ninke Happel, Happel Cornelissen Verhoeven
Sander Woertman, redacteur de Architect

Inzenden gestart

We nodigen je van harte uit om je gerealiseerde interieur in te zenden voor de ARC Award Interieur. Inzenden kan tot vrijdag 29 augustus. De uitreiking zal plaatsvinden op 27 november tijdens een spetterende awardshow met aansluitend feest. Meer informatie over de wijze van inzenden vind je op http://www.arc-awards.nl/content/wijze-van-inzenden-interieur

ARC14 Interieur is een initiatief van Plan@Office en de Architect

Reageer op dit artikel