nieuws

Inzenden voor ARC14 Stoelontwerp nog tot 17 oktober

Architectuur

Veel ontwerpers ontvingen het nieuws van de nieuwe deadline voor de ARC14 Award Stoelontwerp vol enthousiasme. Het revitaliseren van een bureaustoel heeft toch meer voeten in de aarde dan velen verwachtten en de extra tijd zal zeker nuttig worden besteed om de ontwerpen verder uit te werken. Iedereen die wil inzenden voor ARC14 Stoelontwerp heeft tot 17 oktober om de puntjes op de i te zetten.

In plaats van een nieuwe stoel te ontwerpen, reikt de organisatie van de ARC Awards dit jaar de prijs uit aan een stoelontwerp dat gebruikte kantoorstoelen een tweede leven schenkt. Het fysieke prototype kan tot en met vrijdag 17 oktober worden ingeleverd bij Desko, Herwijk 12 te Amsterdam.

Daarnaast moet een presentatie in pdf-formaat met beeldmateriaal en uitleg worden geupload via www.arc-awards.nl. Voor meer informatie over de stoelenprijs kun je hier en hier terecht.

Reageer op dit artikel