nieuws

Insturen voor NEPROM-prijs locatieontwikkeling

Architectuur

Tot 2 februari kan je insturen voor de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling 2015. In aanmerking komen projecten waarin de samenwerking tussen overheden en marktpartijen duidelijk naar voren komen.

Insturen voor NEPROM-prijs locatieontwikkeling
Neprom prijs 2013 gaat naar ‘De Ori‘nt’.( ‘s-Hertogenbosch 23-05-13)Foto:Frank Jansen

 

 

 

De jury van deze tweejaarlijkse Neprom-prijs legt dit jaar de nadruk op vernieuwende oplossingen en aanpakken die aansluiten op de opgave van vandaag en dan met name op herontwikkeling, klantbenadering, co-creatie, duurzaamheid en energiezuinigheid.

In 2015 wordt de prijs voor de zesde maal uitgereikt aan een overheidsinstantie(s) en een risicodragende marktpartij(en) gezamenlijk voor een locatie in Nederland. Die locatie is met het beste resultaat (her)ontwikkeld en de betrokken partijen hebben op voorbeeldige wijze samengewerkt. De onderscheiding heeft betrekking op het gehele ontwikkelproces en op het bereikte resultaat.

De winnaar wordt op 23 april 2015 bekend gemaakt tijdens de Dag van de Projectontwikkeling in Den Bosch. 

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel