nieuws

Duurzaamheidsprijs voor mobiele brug

Architectuur

De mobiele voetgangersbrug EventBridge heeft op de Staalbouwdag de Nationale Duurzaamheidsprijs Staal 2014 in de wacht gesleept. De prijs werd voor het eerst uitgereikt als nieuwe categorie bij de Nationale Staalprijzen. Movares en VD Leegte waren de gelukkigen.

 

 

Er werden veel meer prijzen uitgereikt op de Staalbouwdag die afgelopen donderdag plaatsvond in een oude vliegtuighangar in Katwijk. Er vielen gedoodverfde favorieten in de prijzen, zoals de stationskap voor Rotterdam Centraal (Team CS) in de categorie Utiliteitsbouw en de Nijmeegse brug De Oversteek (architecten- en ingenieurscombinatie Ney-Poulissen) in de categorie Infrastructuur. Ook Villa Kogelhof in Kamperland was misschien niet meer een heel verrassende winnaar nadat hij uit de twaalf inzendingen in de categorie Woningbouw was genomineerd. Het ontwerp van Paul de Ruiter dat werd uitgevoerd door Meijers Staalbouw en Van de Linde werd eerder jubelend ontvangen en haalde alle landelijke pers.Het project won eveneens de ARC13 Architectuur.

 Lees verder op Cobouw.nl

Reageer op dit artikel