nieuws

Agendatip: Re-engineering the architect, de bouwende architect

Architectuur

Volgende week woensdag organiseert de BNA een expertmeeting over de bouwende architect als leider in de keten. Tijdens de bijeenkomst gaan Menno Rubbens en Pierre Maas in op de nieuwe, leidende rol die voor architecten is weggelegd in de realisatiefase van een project. Dit levert een interessante discussie op, waarbij zowel de voordelen als de nadelen van deze aanpak aan bod komen.

Agendatip: Re-engineering the architect, de bouwende architect

De BNA organiseert in het kader van ‘Re-engineering the architect’ een serie expertmeeting over de nieuwe rollen en verdienmodellen van architecten. In deze vierde bijeenkomst komt de leidende, risicodragende rol van de architect in de realisatiefase aan bod. Menno Rubbens (cepezed projects) en Pierre Maas (Rothuizen) gaan aan de hand van hun eigen ervaringen uit de praktijk uitgebreid in op dit principe.

De middag krijgt een extra dimensie door de aanwezigheid van opdrachtgevers en toeleveranciers waar Rubbens en Maas mee hebben samengewerkt. Zij geven, naar aanleiding van de presentaties, inzicht in hun eigen ervaringen met de gepresenteerde aanpak. Daarnaast is een panel van experts uit het bouwmanagement en de uitvoering aanwezig om kritische vragen te stellen en krijgen de aanwezigen de gelegenheid bij te dragen aan de discussie.


Kantoor Rothuizen Foto: Ruden Riemens


De expertmeeting ‘Re-engineering the architect #4: de bouwende architect’ vindt plaats op woensdag 29 oktober 2014 van 15.00 tot 18.00 uur in het kantoor IMd raadgevende ingenieurs (Piekstraat 77, Rotterdam). Kaarten kosten €50 (niet-leden €100) en zijn tot 28 oktober online te bestellen.  

 

Reageer op dit artikel