nieuws

Rol architect in verduurzaming bouwketen

Architectuur

Wat is de rol van de architect in verduurzaming van de gebouwde omgeving? Jeroen de Groot vroeg het aan architecten Paul de Ruiter en Daan Bruggink (ORGA Architect) en Harm Tilman, hoofdredacteur van de Architect. Dit filmpje is gemaakt op de eerste dag van Ecobouw, het kennisevenement over duurzaam bouwen, georganiseerd door de Architect, Cobouw en Vastgoedmarkt.

Rol architect in verduurzaming bouwketen

 

Op de laatste dag van Ecobouw, donderdag 19 september, staat de uitvoerende bouw centraal. Kijk voor het programma en gratis kaarten op deze link.

Kijk voor al het nieuws op de themapagina Duurzaam bouwen, waar nieuws van Cobouw, Vastgoedmarkt en de Architect op te vinden is met het label ‘duurzaamheid’. Deze themapagina is ook te bereiken via www.ecobouw.net/content/nieuws

Reageer op dit artikel