nieuws

Vlaamse architecten gezocht

Architectuur

Op 30 augustus sluit de inzending voor de ARC Awards 2013. Dit jaar nodigen we Vlaamse architecten en ontwerpers nadrukkelijk uit om ook hun projecten in te zenden. Dat er vanuit Vlaanderen architectuur van hoge kwaliteit gemaakt wordt bewees Jan Geysen van PUUR Interieurarchitecten vorig jaar al.

Vlaamse architecten gezocht

Met zijn ontwerp voor het universiteitsrestaurant Lodewijk won hij in 2012 de ARC Award in de categorie Interieur. Ook dit jaar dingen Vlaamse inzendingen mee voor de ARC Awards. BRUT architecture and urban design bijt het spits af met hun inzending voor Het huis van de Willebroekenaar.

De Belgische website Architectura.be is dit jaar mediapartner van ARC. Zij zullen regelmatig berichten over het evenement, de inzendingen en de prijswinnaars. Een mooie kans voor Vlaamse ontwerpers om hun beste werk zowel in Nederland als in Vlaanderen voor het voetlicht te brengen!

De ARC Awards zijn een initiatief van de Architect, in samenwerking met Ahrend, GIRA en PLAN@OFFICE. Met ARC streeft de Architect ernaar om het ontwerp in de volle breedte te promoten voor een groot publiek en vernieuwing zichtbaar te maken. Meer informatie over de prijzen en de voorwaarden is te vinden op www.arc-awards.nl.

Reageer op dit artikel