nieuws

Laatste dag inzenden architectuur en interieur ARC Awards 2013

Architectuur

Vandaag is de laatste dag dat je je recent opgeleverde architectuur- en interieurprojecten in kunt sturen voor de ARC Awards. Je kunt ze digitaal uploaden, dus het kan snel en gemakkelijk. De inzendingen stromen inmiddels binnen op de speciale website arc-awards.nl We zien jullie ontwerpen graag tegemoet!

Laatste dag inzenden architectuur en interieur ARC Awards 2013

Op 26 november worden tijdens ARC13 voor de tweede keer prijzen uitgereikt voor het allerbeste werk in architectuur, interieurarchitectuur en productontwerp van het afgelopen jaar.
De ARC Awards zijn een initiatief van de Architect, in samenwerking met Ahrend, GIRA en PLAN@OFFICE. Met ARC streeft de Architect ernaar om het ontwerp in de volle breedte te promoten voor een groot publiek en vernieuwing zichtbaar te maken. Inzenden kan hier, meer informatie over de prijzen en de voorwaarden is te vinden op www.arc-awards.nl.

ARC13 Architectuur

Voor deze Award zijn wij op zoek naar recent gerealiseerde projecten waarin gebruik en techniek op innovatieve wijze op elkaar zijn afgestemd. Ook is duurzaamheid als integraal onderdeel van het ontwerp van doorslaggevend belang. In aanmerking komen projecten die een buitengewone architectuur combineren met een hoge performance op het gebied van duurzaamheid.

ARC13 Interieur

Deze prijs wordt uitgereikt aan een in Nederland of België gerealiseerd interieurproject dat zich onderscheidt door een geslaagde synthese van gebruik, techniek en esthetiek. Het doel van ARC13 Interieur is het dichter bij elkaar brengen van de werelden van ontwerp, opdrachtgeverschap en productvormgeving.

ARC13 Stoelontwerp

Samen met sponsor Ahrend wil de Architect met de prijs ARC13 Stoelontwerp talentvolle stoelontwerpers een podium bieden en innovatie in de markt zichtbaar maken. Om zoveel mogelijk designers de kans te geven om hun stoelontwerp te presenteren is de inschrijftermijn voor ARC Stoelontwerp verlengd tot 7 september. Gevraagd wordt een basisontwerp, dat geschikt is voor het maken van een prototype.

De ingezonden architectuur- en interieurprojecten voor ARC13 zijn hier te bekijken: Architectuur en Interieur.

Reageer op dit artikel