nieuws

Interieurarchitectuur de architectuur van morgen?

Architectuur

Is de hang naar hergebruik pure romantiek of een uitdaging voor de toekomst? Met de architectonische ruimte als uitgangspunt is transformatie goedkoop, duurzaam, flexibel en herkenbaar voor gebruikers. Begin september gaan vijf sprekers tijdens World Interiors Meeting in Amsterdam dan ook in op de vraag: is interieurarchitectuur de architectuur van morgen?

Interieurarchitectuur de architectuur van morgen?

Interieurarchitecten zijn immers altijd al betrokken geweest bij het op een creatieve manier aanpassen van bestaande ruimtes aan veranderende gebruikers, nieuwe eisen en eigentijdse inzichten. De vraag die zich daar bijna logischerwijs bij stelt is of we eigenlijk nog wel meer nieuwe gebouwen nodig hebben om aan de huisvestingsvraag te voldoen. Tijdens World Interiors Meeting op 5, 6 en 7 september in de Berlage in Amsterdam trachten vijf gerenommeerde sprekers daar een antwoord op te vinden.

Lees meer op architectura.be

Reageer op dit artikel