nieuws

B-architecten genomineerd voor Vlaamse Monumentenprijs

Architectuur

CC De Grote Post in Oostende van B-architecten is samen met drie andere inschrijvingen genomineerd voor de Vlaamse monumenten prijs 2013. De andere genomineerden zijn C-mine in Genk, de Sint-Dionysiuskerk in Gent en Villa Elza op de Zeedijk in Wenduine. Op 8 september tijdens de Belgische open monumentendag wordt de winnaar bekendgemaakt door Geert Bourgeois, de Vlaamse minister van Onroerend Erfgoed.

B-architecten genomineerd voor Vlaamse Monumentenprijs

 

De minister kent de Monumentenprijs elk jaar toe aan een privé- of overheidsinitiatief met bijzonder belang of belangrijke verdiensten op het vlak van monumentenzorg, landschapszorg of archeologie. Zowel beschermd als niet-beschermd waardevol erfgoed komt hiervoor in aanmerking. Elk van de genomineerde ontvangt 2.500 euro, de winnaar zal nog eens 12.500 euro er bovenop krijgen.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels