nieuws

VO Waterweg Boulevard Maassluis gepresenteerd

Architectuur

Maassluis werkt samen met plein06 aan een nieuwe Waterweg Boulevard. Deze week is het voorlopig ontwerp van fase 1 aan de gemeenteraad gepresenteerd. De komende periode moet het definitief ontwerp klaar zijn zodat in het vierde kwartaal van 2013 kan worden begonnen met de bouw.

VO Waterweg Boulevard Maassluis gepresenteerd

 

 

De nieuwe Boulevard aan de Waterweg wordt een groene ontmoetingsplek en een lokale en regionale verbindende schakel. Het multifunctionele ontwerp van plein06 voorziet in plekken van gras, water en steen voor verschillende activiteiten of om te verblijven.

Maassluis plein06 

De materialisatie en beplanting sluit aan op het stoere en ruige karakter van de Waterweg. Houten zitelementen en het gekozen groen versterken de seizoensbeleving. Het ontwerp wordt gekenmerkt door een multifunctionele betonslinger die moeilijk verenigbare plekken ogenschijnlijk natuurlijk aan elkaar rijgt.

Reageer op dit artikel