nieuws

Website Tussentijd in Ontwikkeling (.nl)

Architectuur

Kennisplatform Tussentijd in Ontwikkeling heeft een nieuwe website gelanceerd: tussentijdinontwikkeling.nl.

Website Tussentijd in Ontwikkeling (.nl)

De site brengt nieuws over de transformatie van de bestaande stad, houdt een agenda bij met relevante activiteiten en zet spannende projecten in de etalage. Ook kunnen leden bloggen op de site.

Tussentijd in Ontwikkeling richt zich op transformatie van de bestaande stad. De leden zien tussentijds gebruik als een nieuwe ontwikkelingsstrategie. Zijvinden dat stedebouw de bestaande kwaliteiten van plekken en gebruikers altijd een rol moet laten spelen in de ruimtelijke ontwikkeling. ‘Door leegstaande gebouwen en gebieden innovatief te benutten, wordt tussentijds gebruik een volwaardige ontwikkelmethode, voorbij tijdelijke invullingen.’

Reageer op dit artikel