nieuws

JonkmanKlinkhamer wordt TenBrasWestinga

Architectuur

JonkmanKlinkhamer verandert per 10 juni van naam. Het bureau gaat zich vernoemen naar de drijvende krachten die het bureau de afgelopen vijf jaar hebben geleid: Roel ten Bras en Maaike Westinga. Zij vormen sinds 2008 de directie.

JonkmanKlinkhamer wordt TenBrasWestinga

JonkmanKlinkhamer is bekend van projecten als de uitbreiding en renovatie van de Stadsschouwburg Amsterdam en De Melkweg, renovatie en herinrichting buitenplaats Kasteel Groeneveld in Baarn, culturele centra als Jan van Besouw Goirle en Perron 3 Rosmalen, theaters De Vest Alkmaar en De Meenthe Steenwijk.

TenBrasWestinga – architectuur interieur stedenbouw – staat aan de vooravond van een reeks opleveringen. Het Energiehuis Dordrecht wordt in juni geopend en in het najaar worden opleveringen verwacht van het Vondelparkpaviljoen Amsterdam, Theater De Vest Alkmaar, Huize Het Oosten Bilthoven, het eerste deel van de Stadsgehoorzaal Leiden en poppodium Hedon Zwolle. Daarnaast werkt het bureau aan Schouwburg De Lawei Drachten, Schouwburg De Agnietenhof Tiel en zorgcomplex Maanderzand Ede.

Adresgegevens

TenBrasWestinga – architectuur interieur stedenbouw –
Postbus 544, 3813 AA Amersfoort
Grote Koppel 13, 3800 AA Amersfoort

033 470 0303
info@tenbraswestinga.nl
www.tenbraswestinga.nl

Reageer op dit artikel