nieuws

Uitslag Trimo Crash Bike Base

Architectuur

De winnaars van de Trimo Urban Crash, internationale wedstrijd voor studenten van architectuur en design voor het ontwerp van een fietspaviljoen zijn Manus Leung van de faculteit Bouw aan de Universiteit van New South Wales, Australië en Kacper Krywult van de Faculteit Bouwkunde van de Warsaw University of Technology in Polen.

Uitslag Trimo Crash Bike Base

 

 

Hun project met de naam Shift, kreeg de meeste punten van zowel de vakjury als van het publiek. Volgens de jury omarmt het paviljoen als enige inzending een sociale cohesie voor het gebruik van het park. Het acteert niet als een snelle stop maar nodigt uit om binnen te komen en te relaxen in een stedelijke omgeving. Het project heeft eveneens de potentie nieuw leven in te blazen na achteruitgang.

JSCBO_Trimo_Urban_Crash_2013 

Efficiënt paviljoen

Tweede werd de groep van studenten van de Vakhogeschool uit Keulen. Hun project, JCSB0 kreeg de meeste punten van de expertjury. De jury was over dit project lovend over de verbinding die het maakte tussen een openbare en privéruimte. Daarnaast zei de jury dat het project geen speciale toegangspassen of wegen nodig heeft om er te komen. Het project heeft daarnaast geen grote investering nodig om gerealiseerd te worden.

 Trimo Urban Crash - CG2BP 

Publiekswinnaar

Publiekswinnaar zijn studenten van de ETSA Sevilla uit Spanje geworden. Hun project CG2BP ontving de meest stemmen van het publiek.

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel