nieuws

September drukke maand voor Rietveld Landscape

Architectuur

Curator Fulya Erdemci heeft Rietveld Landscape gevraagd om in het hart van de stad een installatie te maken voor de 13e kunstbiënnale van Istanbul.

September drukke maand voor Rietveld Landscape

 

 

 

 

 

De Istanbul Foundation for Culture and Arts organiseert de Biënnale van Istanbul sinds 1987. De biënnale wil een ontmoetingsplaats zijn op het gebied van beeldende kunst tussen kunstenaars uit verschillende culturen en het publiek. De opening is op 12 september 2013.

 Rietveld Soesterberg
“Wat zich hierachter afspeelt blijft tot 13 september geheim“, zegt Ronald Rietveld van Rietveld Landscape

Daarnaast werken Rietveld Landscape en Studio Frank Havermans aan een geheime operatie in een voormalige F15-shelter – een intensieve samenwerking tussen twee studio’s op vliegbasis Soesterberg, een voormalige legerbasis uit de Koude Oorlog. De opening is op vrijdag 13 september tijdens Festival de Basis.

Reageer op dit artikel