nieuws

Leren over stedelijke opgave 21ste eeuw

Architectuur

Stroom Den Haag lanceert een nieuw initiatief, de Stadsklas. Hiermee wil het instituut de nieuwe generatie planners en stedebouwers klaarstomen voor een nieuwe aanpak van stedelijke vraagstukken, met minder overheid en meer plannen van burgers.

Leren over stedelijke opgave 21ste eeuw

 

De Stadsklas is in de maanden juni tot en met november. In 8 dagen gaan de deelnemers samen en experts werken aan een aantal opgaven die door deelnemers zijn ingediend. De cursus staat open voor ontwerpers, ontwikkelaars, onderzoekers, curatoren, plannen en diegene die zich professioneel met het ontwikkelen van de stad bezig houden. Er is plaats voor 16 deelnemers die wrden geselecteerd op basis van een ingestuurd issue.

Wil je meedoen? Je moet wel snel reageren. De deadline is 25 april om je issue in te sturen. Kosten voor de stadsklas zijn 1500 euro per deelnemers. Dit is inclusief alle reis- en verblijfskosten en een afsluitende publicatie.

Meer informatie: www.stroom.nl

Reageer op dit artikel